Laman Web Rasmi Hospital Pakar Sultanah Fatimah Muar

Font Size

Profile

SETTING

Perutusan Pengarah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

 
pengarahSelamat Datang Saya Ucapkan kepada pengunjung i-Portal Hospital Pakar Sultanah Fatimah Muar. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua warga kerja yang terlibat dalam penghasilan i-Portal ini.
 
Seiring Dengan Kemajuan teknologi maklumat dan komunikasi pada masa kini, HPSF Muar tidak terkecuali dari arus perkembangan tersebut. Dengan itu, wujudlah i-Portal HPSF Muar yang akan menjadi salah satu mekanisme perhubungan yang dapat meningkatkan sistem penyampaian maklumat serta keberkesanan menyalurkan informasi dengan cepat, mudah dan tepat kepada para pelanggan, warga Kementerian Kesihatan Malaysia dan anggota HPSF sendiri. Disamping itu, penggunaan sumber juga dapat dioptimumkan dan pembaziran masa dapat dikurangkan.
 
Akhir kata, semoga i-Portal ini akan memperkenalkan Hospital Pakar Sultanah Fatimah Muar kepada umum dan menjadikannya satu sistem penyampian maklumat yang berkesan dan dapat memberi manfaat, pengetahuan serta berpeluang menerima respon yang efektif daripada umum.
 
Sekian, Terima Kasih.
 
Dr Muhammad Yusof Sibert
Pengarah Hospital Pakar Sultanah Fatimah Muar
Johor Darul Ta'zim.

Hubungi Kami

mail Hospital Pakar Sultanah Fatimah, Jln Salleh, 84000 Muar

telephone black 06-9564000

homepano faxicon lrg 06-9526003

email-iconAlamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Paparan Terbaik

      firefox logo google chromedengan Resolusi 1024 x 768 pixels

   

     moh 2     1gov2   mjperubatan   myhealth2   mycpd   anm   hrmis 2   mampu   msc 2   1gov2   moh 2   mhtc   jknh   Pusat Darah Negara   makna

Utama Tentang Kami Perutusan pengarah